Kuoro

Naiskuoro Bel canto on toiminut Savonlinnassa Linnalan opiston kuorona syksystä 1986 lähtien. Siinä laulaa vuosittain noin 25 naista, joista osa on laulanut aikaisemmin Linnanneidot-nuorisokuorossa. Kuoroa johtaa sen perustaja Leena Astikainen.

Kuoro on esiintynyt Savonlinnassa ja ympäristökunnissa sekä omin konsertein että lukuisissa kuorojen yhteistyöprojekteissa Savonlinnan orkesteriyhdistyksen järjestämissä konserteissa. Savonlinnan kaupunginteatterissa kuorolaiset ovat esiintyneet seuraavissa produktioissa: Sound of Music, Kuut, tähdet, auringot, Myrskyluodon Maija, Mame sekä My Fair Lady. Savonlinnan oopperajuhlilla kuorolaisia on ollut laulamassa lastenoopperoissa Koirien Kalevala sekä Hui kauhistus.

Kuoro on julkaissut äänitteen "Maria, Herran piikanen" vuonna 2002 yhteistyössä Linnanneidot-kuoron kanssa. Lisäksi kuoro on tehnyt nauhoituksia Yleisradion "Hartaat sävelet" -ohjelmia varten.

Ulkomaisia esiintymismatkoja Bel canto on tehnyt Ruotsiin, Venäjälle, Saksaan ja Italiaan.

Kuorolaiset:

Uta Blau

Pirjo Hämäläinen

Inka Iljin

Arja Immonen

Tiia Jaatinen

Satu Jalvanti-Hannikainen

Lotta Juutilainen

Marja-Liisa Karjalainen

Anne Kaskinen

Tarja Kokkonen

Liisa Martikainen

Anna-Kristiina Mikkonen

Anne Orlova

Saara Pesonen

Minka Reinikainen

Johanna Silvennoinen

Kati Tynkkynen

Tarja Valin

Sanna Vesa

Taija Vuo

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tasokkaaseen naiskuoroon, ota yhteyttä kuoronjohtaja Leena Astikaiseen (p. 040 680 3803). Uusille laulajille järjestetään koelaulu. Harjoittelemme maanantai-iltaisin Linnalan opiston salissa klo 18.15 - 20.30. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tasokkaaseen naiskuoroon, ota yhteyttä kuoronjohtaja Leena Astikaiseen (0406803803).

Uusille laulajille järjestetään koelaulu.

Harjoittelemme maanantai-iltaisin Linnalan opiston salissa klo 18.30–20.30.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa Bel canto

Naiskuoro Bel canto esiintyy sekä koko kuoron voimin että tarvittaessa pienemmissä kokoonpanoissa.  Ottamalla yhteyttä voimme suunnitella tilaisuuteen sopivan ohjelman ja kokoonpanon.

Yhteystiedot:
Kuoronjohtaja

Leena Astikainen
p. 040 680 3803
Puheenjohtaja
Tarja Valin
p. 040 722 7740
Kuoron sähköposti:
kuoro@belcanto.fi